Behandeling

U kunt bij ons met of zonder verwijzing van een huisarts terecht. Voor chronische behandeling en behandeling aan huis is echter wel een verwijzing nodig. U kunt ten allen tijde uw eigen voorkeur opgeven voor een fysiotherapeut. In overleg met de behandelend fysiotherapeut bepaalt u het meest geschikte behandeltraject. Doel is om zo snel mogelijk een optimaal functioneringsniveau te bereiken, of dit nu privé van belang is, in sportief verband danwel in verband met werkzaamheden in het bedrijfsleven.

Behandelruimtes

Onze praktijk beschikt over drie volledig ingerichte behandelkamers en een ruime zaal voor individuele- en groepstrainingen. De behandelkamers voorzien in privacy gevoelige verzorging, met ondersteuning van 'up-to-date' hulpmiddelen.

Behandelplan

Om resultaatcontrole mogelijk te maken wordt veelal een behandelschema gebruikt. Dit schema wordt in overleg met u vastgesteld. In dit schema is uw behandelplan op basis van een tijdlijn uitgewerkt.

Groepstherapie

Groepstherapie wordt aangeboden aan groepen van diverse achtergrond. Denk daarbij aan migranten-, bedrijfsmatige- en particulier samengestelde groepen.

Direct contact?

Voor vragen of het maken van een snelle afspraak kunt u telefonisch contact opnemen via 0341 - 41 87 02 of gebruik maken van ons contactformulier.