Fysiotherapie Hierden

Fysiotherapie Vondellaan heeft een nieuwe vestiging in Hierden. In onze praktijk in Hierden verrichten we dezelfde behandelingen als in Harderwijk. Kijk voor meer informatie over de verschillende behandelingen onder het kopje ‘Specialisaties’.

Zuiderzeestraatweg 109 (oude Rabobank)
3849 AC Hierden
Tel. 0341 – 452 150

Behandeling

U kunt bij ons met of zonder verwijzing van een huisarts terecht.

U kunt ten allen tijde uw eigen voorkeur opgeven voor een fysiotherapeut. In overleg met de behandelend fysiotherapeut bepaalt u het meest geschikte behandeltraject. Doel is om zo snel mogelijk een optimaal functioneringsniveau te bereiken, of dit nu privé van belang is, in sportief verband dan wel in verband met werkzaamheden in het bedrijfsleven.

Behandelruimtes

Onze praktijk beschikt over moderne behandelruimtes. De behandelkamers voorzien in privacy gevoelige verzorging, met ondersteuning van ‘up-to-date’ hulpmiddelen.

Behandelplan

Om resultaatcontrole mogelijk te maken wordt veelal een behandelschema gebruikt. Dit schema wordt in overleg met u vastgesteld. In dit schema is uw behandelplan op basis van een tijdlijn uitgewerkt.

 Afspraak maken

U kunt elke dag telefonisch of bij de balie van de doktersassistente een afspraak maken. Ook kunt u gebruik maken van het online contactformulier. Ga hiervoor naar onze Contactpagina.