Arjen Groot
Arjen Groot
Arjen Groot

Arjen Groot

Ik ben Arjen Groot en (mede) praktijkeigenaar.

Specialisme: manueel therapie, mcKenzie therapie, dry needling en echografie

In 1995 ben ik als fysiotherapeut afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Na mijn opleiding heb ik mij verder gespecialiseerd tot manueel therapeut.

Ik heb in verschillende praktijken in o.a. Amsterdam, Almere en Haren (Gn) gewerkt. Sinds 2012 werk ik in Harderwijk. Mijn aandacht gaat vooral uit naar wervelkolom, schouder en heup gerelateerde klachten. Om deze optimaal te kunnen behandelen heb ik, naast manueel therapie, de afgelopen jaren een aantal aanvullende cursussen gevolgd, waaronder echografie, mcKenzie en dry needling. Tevens ben ik lid en bestuurslid van het Schoudernetwerk Noord-West Veluwe en ZuidFlevoland.

Ik heb jarenlang op hoog niveau gevolleybald en als sportverzorger een volleybalteam op eredivisieniveau begeleid. Op dit moment sport ik zelf ook nog steeds graag. In mijn vrije tijd zit ik op de racefiets / mountainbike, ben ik aan het squashen, of aan het surfen. Ik weet wat het is om geblesseerd te zijn en niet pijnvrij te kunnen bewegen en ik weet hoe belangrijk het is om dit wel te kunnen.

Graag help ik u op weg om weer prettig te kunnen bewegen, sporten, werken en te functioneren!

BIG-nummer: 29044677304